27 Mar 2013

8. Gun



2 gun hastaneye git gel git gel yaptiktan sonra agrim azalmaya basladi. Dun saat sabah 9da gidipte 12ye kadar anca doktor gorebilmek ayri bi olaydi zaten. Sabah yine agriyla uyandim. 9da hastaneye vardik, resepsiyona gittim, dogum tarihimi, ev adresimi ve ismimi verdim, 2 kez cunku kadin ilk seferinde aglayan bebekler yuzunden beni duyamadi. Yarim saat gecti, otururken daha da agriyan gogus kafesime dayanamicak gibi oldum. Bi yarim saat daha gecti, ismim halen cagirilmadi. Siraniz birazdan gelir dediler bide. 2 saatte anca hemsireyi gorebildim. Sistemde benim adim yerine baskasinin ismine tiklamislar durmadan onu cagirip durmuslar, sonrada resepsiyondaki kadin bana laf atmaya calisiyo agzina sictim tabi (afedersiniz ama gogusunuzun sol tarafinda agri varsa 2 saat hemsire icin beklemek sacmalik) Hemsire problemimi soruyo, anlatiyorum, hastaligimi bile bilmiyo. Tamam oyle pek bilinen bisey degil ama doktor biliyodur umarim dedim kendime. 1 saatte doktor icin bekledim.

Ohoooo! Doktor bana bu rahatsizligimi duydugunu soyluyo gidiyo bana google’dan buldugu sayfayi okuyo. Salak misin? Ben 100 tane sayfadan okumusum sen daha benim rahatsizligimla digerini karistiriyosun. Neyse. Sonunda bana daha agir bi agri kesici verdi.

Sonuc:

Mayis sonunda Ankara’ya gidicem, ameliyatimdan once yada sonra belkide ameliyat sirasinda buyuk bi olasilikla gogusume kortizon ignesi yapilicak. Umarim ameliyat sirasinda olur ignenin zaten acittigini biliyorum, kortizon girerkende yakiyomus, bide gogus olunca daha hassas tabi bide gogus kafesi olunca akcigeri delme olasiligi varmis. Yani biliceginiz ben burda bi c-c-c-combo(!) yapabilirim.

Simdiden bana sans dileyin :)

2 comments: