13 Jul 2012

Iyiki dogdun bebegim


Iyiki dogdun Okyanus'um. Iyiki yillardir gormedigim arkadasimi "tesadufen" internette bulup onun evinde kalmisim.
Iyiki o gun "tesadufen" onun evine geldinde tanismisiz.
Iyiki bi kac saatligine olsada kaldin. Iyiki gittiginde bile onu arayip benimle konusmak istedigini belirttin.
Evet..
Nerdeyse 5 yil once yasandi bunlar. Zaman nasilda akip gidiyor degil mi?

28 Aralik 2007

Summer'in aklinda baskasi vardi aslinda. Hades'i 6 aydir taniyodu ama Summer ile aralarinda okadar ortak noktalari vardiki.
Mujde'nin evindeydi bugun, Summer'in planinda onlarda kalmak vardi. Nede olsa kac yildir gormuyodu bu cok sevdigi arkadasini.Bilgisayarin basina gecti, msn'i acti ve Hades ile konusmaya basladi. Ondan hoslaniyodu tabikide ama Hades’in agzindan cikan butun laflar aradaki bagi koparmaya yetmisti. O gun, gununu beraber gecirdigi kiz hakkinda susmadi hic. Hersey ama herseyi anlatmisti. Summer’da oyle salak salak bilgisayar ekranina baka kalmisti. Ah zavallim.

Mujde, Summer’i mutlu etmeye calisiyordu oysa, guldurmeye hatta gidiklamaya ama Summer’in hic hali kalmamisti artik. Mujde’nin telefonu caldiginda yine tek basina kalmisti. “Arkadasim gelicek o da arkadasini getircek” demisti. Sadece “Iyi peki tanisalim” diyebilmisti Summer. Kafasi halen Hades’teydi. Bu arada Mujde’nin arkadasinin ismi unisex bir isimdi ama daha cok kizlar tarafindan kullaniliyordu. Kapi zili caldi Mujde kapiyi acti, Summer odada bekledi. Odanin kapisi acildiginda once kisa boylu biraz tombul acik kahve/koyu sari sacli bi erkek girdi, Summer bundan sonraki Mujde’nin (kiz) arkadasidir dedi icinden.

Summer bu kadar yanlis olamazdi…

Cunku kapidan giren ikinci kisi, uzun boylu, esmer ve cok karizmatik bi erkekti. O an ne oldugunu halen bilemeyen Summer sadece o kisiyi gordugunde biseyler hissetiginden emindi sanki onu onceden tanimiscasina kendini bi anda ona okadar yakin hissetmisti ki, oysa o halen bi yabanciydi, sadece bi yabanci.

Summer’in elini sikmaya geldiginde ben *isim buraya iste* demisti. Bi an ismini bile unutan Summer hemen kendini toparlamaya calisti ve nasil olduysa basarmisti. Saatlerce oynanan sacma soru cevap oyunu, bilmem ne bilmem ne sonrasinda kisa boylu olan illa gitmek istemisti. Uzun boylu hic istememisti ama kalalim biraz daha diyip durmustu fakat arkadasina dinletememisti. Tam cikarken Summer’in minyon boyutu hakkindada lafini etmisti. Evine dondugunde Mujde’yi aramisti. Ilk dedigi sey “Summer’i ver” oldugunda Summer sasirmisti. “Hayir olmaz yapamam” demisti Summer, Mujde’ye. Ama israrci arkadasi tarafindan yenik dusen Mujde, sonunda telefonu Summer’a vermisti. FalanFilan…

Tabi, Summer daha o kisinin “Okyanus’u” olucagini bilmiyordu fakat bir tek seyden emindi, Okyanus hayatini degistiricekti.

No comments:

Post a Comment